Actresses and Actors Pictures


Female And Male Celebrity Pictures

A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z






Adriano Celentano

  • Birth Name: Adriano Celentano
  • Height: 5' 10" (1.78 m)
  • Birthday: January 6, 1938
  • Birthplace: Milan, Italy

Pictures

Adriano Celentano 1Adriano Celentano 2Adriano Celentano 3

Bookmark and Share
Adriano Celentano 4Adriano Celentano 5Adriano Celentano 6
Adriano Celentano 7Adriano Celentano 8Adriano Celentano 9
Adriano Celentano 10Adriano Celentano 11Adriano Celentano 12
Adriano Celentano 13Adriano Celentano 14Adriano Celentano 15
Adriano Celentano 16Adriano Celentano 17
  • Filmography:
    Actor Credits

        Jackpot (1992)
        Furio
        Il Burbero (1986)
        Tito Torrisi
        Joan Lui: Ma un Giorno ne Paese Arrivo io di Lunedi (1985)
        Joan Lui
        Segni Particolari: Bellissimo (1984)
        Mattia
        Bingo Bongo (1983)
        Bingo Bongo
        Grand Hotel Excelsior (1982)
        Tadeus
        Asso (1980)
        Ace
        Il Bisbetico Domato (1980)
        Elia
        La Locandiera (1980)
        Cavaliere
        Qua La Mano (1980)
        Dancing Priest
        Mani di Velluto (1979)
        Guido Quiller
        Yuppi Du (1974)
        Felice
        Bianco, Rosso e... (1971)
        Annibale Pezzi
        Serafino (1968)
        Serafino Fiorin
        La Dolce Vita (1961)
        Rock 'n' Roll Singer

    Director Credits

        Joan Lui: Ma un Giorno ne Paese Arrivo io di Lunedi (1985)
        Director
        Yuppi Du (1974)
        Director

    Producer Credits

        Yuppi Du (1974)
        Producer

    Writing Credits

        Joan Lui: Ma un Giorno ne Paese Arrivo io di Lunedi (1985)
        screenplay
        Yuppi Du (1974)
        screenplay

    Editor Credits

        Joan Lui: Ma un Giorno ne Paese Arrivo io di Lunedi (1985)
        Editor
        Yuppi Du (1974)
        Editor

    Music Credits

        Nine (2009)
        Song (24 Mila Baci)
        Nine (2009)
        Song Performer (24 Mila Baci)
        Man on Fire (1987)
        Song Performer ("Azzuro")
        Joan Lui: Ma un Giorno ne Paese Arrivo io di Lunedi (1985)
        Music
        Yuppi Du (1974)
        Music
        Yuppi Du (1974)
        songs ( Yuppi Du Such A Cold Night Tonight )
        La Dolce Vita (1961)
        music conductor assistant
  • Discography:
    Studio albums

        1960: Adriano Celentano with Giulio Libano and his Orchestra - Jolly LPJ 5008
        1960: Furore - Jolly LPJ 5017
        1962: Peppermint Twist - Jolly LPJ 5021
        1963: A New Orleans - Jolly LPJ 5025
        1965: Non mi dir - Clan, ACC 40002
        1966: La festa - Clan, ACC 40006
        1966: Il ragazzo della via Gluck - Clan, ACC 40007
        1968: Azzurro/Una carezza in un pugno - Clan, ACC 40011
        1968: Adriano rock - Clan, BF 501
        1969: Le robe che ha detto Adriano - Clan, BF 502
        1969: Pioggia di successi
        1970: Il forestiero - Clan, BFM 700
        1971: Er pi - Storia d'amore e di coltello - Clan, BFM 602
        1972: I mali del secolo - Clan, BFM 701
        1973: La storia di uno... Adriano Celentano
        1973: Nostalrock - Clan, CLN 65764
        1975: Yuppi du - Clan, CLN 69120
        1976: Svalutation - Clan, CLN 86013
        1977: Disco dance - Clan, CLN 86026
        1977: Tecadisk - Clan, CLN 86033
        1978: Ti avr - Clan, CLN 20053
        1978: Geppo il folle - Clan, CLN 20099
        1979: Il concerto di Adriano - Clan, CLN 22203
        1979: Soli - Clan, CLN 20150
        1980: Un po' artista un po' no - Clan, CLN 20201
        1980: Tu non mi lascerai
        1981: Deus - Clan, CLN 20257
        1982: Uh... uh... - Clan, CLN 20324
        1982: Storia d'amore
        1983: Atmosfera - Clan, CLN 20380
        1984: I miei americani - Clan, CLN 20445
        1985: Joan Lui - Clan, CLN 20485
        1986: I miei americani 2 - Clan, CLN 20545
        1987: La pubblica ottusit - Clan, CLN 20699
        1991: Il re degli ignoranti - Clan, 9031 74439-1
        1994: Quel punto - Clan, 4509 97319-1
        1996: Arrivano gli uomini - Clan, CLCD 74321 381192
        1998: Mina Celentano - Clan/PDU, 90011 (by Mina and Adriano Celentano)
        1999: Io non so parlar d'amore - Clan, CLN 13641
        2000: Esco di rado e parlo ancora meno - Clan, CLN 20482
        2002: Per sempre - Clan, CLN 20511
        2004: C' sempre un motivo - Clan, CLN 20551
        2005: C' sempre un motivo + L'Indiano - Clan, CLN 20551
        2007: Dormi amore, la situazione non buona - Clan, CLN 2058

    Singles

    45 rpms

        1958: "Rip It Up/Jailhouse Rock" - Music 2223
        1958: "Blueberry Hill/Tutti frutti" - Music 2224
        1958: "Man Smart/I Love You Baby" - Music 2232
        1958: "Tell Me That You Love Me/The Stroll" - Music 2233
        1958: "Happy Days Are Here Again/Buona sera signorina" - Jolly J 20032
        1958: "Hoola Hop Rock/La febbre dell'hoola hop" - Jolly J 20045
        1959: "Ciao ti dir/Un'ora con te" - Jolly J 20057
        1959: "Il ribelle/Nessuno creder" - Jolly J 20063
        1959: "Il tuo bacio come un rock/I ragazzi del juke-box" - Jolly J 20064
        1959: "Teddy Girl/Desidero te" - Jolly J 20068
        1959: "Pronto pronto/Idaho" - Jolly J 20069
        1960: "Nikita Rock/Blue Jeans Rock" - Jolly J 20079
        1960: "Rock matto/Impazzivo per te" - Jolly J 20080
        1960: "Impazzivo per te/Crazy Rock" - Jolly J 20080
        1960: "Personality/Il mondo gira" - Jolly J 20089
        1960: "Cos no/La gatta che scotta" - Jolly J 20090
        1960: "Piccola/Ritorna lo shimmy" - Jolly J 20092
        1960: "Pitagora/A cosa serve soffrire" - Jolly J 20106
        1960: "Giarrettiera rossa/Che dritta!" - Jolly J 20107
        1960: "Furore/Movimento di rock" - Jolly J 20124
        1961: "24 mila baci/Aul-ul" - Jolly J 20127
        1961: "Non esiste l'amor/Basta" - Jolly J 20137
        1961: "Gilly/Coccolona" - Jolly J 20144
        1961: "Nata per me/Non essere timida" - Jolly J 20150
        1962: "Forse forse/Peppermint Twist" - Jolly J 20153
        1962: "Ciao amore/Veleno" - Caramba Jolly C 11000
        1962: "Si spento il sole/La mezza luna" - Jolly J 20178
        1962: "Stai lontana da me/Sei rimasta sola/Amami e baciami" - Clan, ACC 24001
        1962: "24 mila baci/Il tuo bacio come un rock" - Jolly J 20185
        1962: "Pregher (prima parte)/Pasticcio in Paradiso" - Clan, ACC 24005
        1963: "A New Orleans/Un sole caldo caldo caldo" - Jolly J 20197
        1963: "Il tangaccio/Grazie, prego, scusi" - Clan, ACC 24009
        1963: "Serafino campanaro/Ehi stella" - Jolly J 20220
        1963: "Sabato triste/Le notti lunghe" - Clan, ACC 24012
        1964: "Una notte vicino al mare/Hello Mary Lou" - Jolly J 20228
        1964: "Non mi dir/Non pianger" - Clan, ACC 24015
        1964: "Il problema pi importante/ inutile davvero" - Clan, ACC 24016
        1964: "L'angelo custode/Bambini miei" - Clan, ACC 24019
        1965: "Ciao ragazzi/Chi ce l'ha con me" - Clan, ACC 24022
        1965: "Sono un simpatico/E voi ballate/Due tipi come noi" - Clan, ACC 24024
        1965: "La festa/Ringo" - Clan, ACC 24027
        1966: "Il ragazzo della via Gluck"/"Chi era lui" - Clan, ACC 24032
        1966: "Mondo in mi 7/Una festa sui prati" - Clan, ACC 24040
        1967: "La coppia pi bella del mondo/Torno sui miei passi" - Clan, ACC 24051
        1967: "Tre passi avanti/Eravamo in 100.000" - Clan, ACC 24058
        1967: "30 donne nel west/Pi forte che puoi" - Clan, ACC 24063
        1968: "Canzone/Un bimbo sul leone" - Clan, ACC 24073
        1968: "Azzurro/Una carezza in un pugno" - Clan, ACC 24080
        1968: "L'attore/La tana del re" - Clan, BF 69001
        1969: "La storia di Serafino/La pelle" - Clan, BF 69013
        1969: "Storia d'amore/Straordinariamente" - Clan, BF 69014
        1969: "Lirica d'inverno/L'uomo nasce nudo" - Clan, BF 69030
        1970: "Chi non lavora non fa l'amore/Due nemici innamorati" - Clan, BF 69040
        1970: "Chi non lavora non fa l'amore /EA" - Clan, BF 69041
        1970: "Viola/Se sapevo non crescevo" - Clan, BF 69051
        1971: "Sotto le lenzuola/Il forestiero" - Clan, BF 70000
        1971: "Una storia come questa/Brutta" - Clan, BF 70010
        1971: "Er pi/Una storia d'amore e di coltello" - Clan, BF 70015
        1972: "Un albero di trenta piani/Forse eri meglio di lei" - Clan, BF 70018
        1972: "La ballata di Pinocchio/I Will Drink the Wine" - Clan, BF 70022
        1972: "Prisencolinensinainciusol"/"Disc Jockey" - Clan, BF 70026
        1973: "L'unica chance/Quel signore del piano di sopra" - Clan, CLN 1319
        1973: "Only You/We're Gonna Move" - Clan, CLN 1887
        1974: "Bellissima/Stringimi a te" - Clan, CLN 2443
        1975: "Yuppi du/La ballata" - Clan, CLN 3208
        1975: "Un'altra volta chiudi la porta/Do dap" - Clan, CLN 3633
        1976: "Svalutation/La barca" - Clan, CLN 4375
        1977: "A Woman in Love/Rock Around the Clock/Don't Play That Song (You Lied)" - Clan, CLN 5048
        1977: "When Love/Somebody Save Me" - Clan, CLN 5403
        1978: "Ti avr/La moglie, l'amante, l'amica" - Clan, CLN 10089
        1979: "Che cosa ti farei/Geppo" - Clan, CLN 10120
        1979: "Soli/Io e te" - Clan, CLN 10174
        1980: "Qua la mano/Gocce d'acqua" - Clan, CLN 10251
        1980: "Il tempo se ne va/Non se ne parla nemmeno" - Clan, CLN 10252
        1980: "Innamorata, incavolata a vita/Se non amore" - Clan, CLN 10305
        1981: "L'artigiano (1 parte)/L'artigiano (2 parte)" - Clan, CLN 10326
        1982: "Crazy Movie/Roma che fa...te innamora" - Clan, CLN 10371
        1982: "Uel mae sae/We're Gonna Move" - Clan, CLN 10393
        1982: "Uh...uh.../Jungla di citt" - Clan, CLN 10442
        1984: "Susanna/Il cantante folle" - Clan, CLN 23001
        1987: "Mi attrai/La luce del sole" - Clan, CLN 10786

    More singles

        1995: "Voglio prendere il sole"
        1995: "Prisencolinensinainciusol (Remixes - maxi single)
        1996: "Cosi come sei"
        1996: "Arrivano gli uomini"
        1996: "Solo da un quarto d'ora"
        1998: "Acqua e sale"
        1998: "Brivido felino"
        1998: "Che taggia d"
        1999: "Gelosia"
        1999: "L'emozione non ha voce"
        1999: "L'uomo di cartone"
        1999: "Una rosa pericolosa"
        1999: "Qual la direzione"
        1999: "Mi domando"
        1999: "L'arcobaleno"
        2000: "Senz'amore"
        2000: "Le pesche d'inverno"
        2000: "Per averti"
        2001: "Apri il cuore"
        2001: "Ti prender"
        2001: "Quello che non ti ho detto mai"
        2001: "Tir"
        2001: "Le stesse cose"
        2002: "Confessa"
        2003: "Per sempre"
        2003: "Pi di un sogno"
        2003: "Mi fa male"
        2004: "C' sempre un motivo"
        2004: "Mar Mar"
        2005: "Ancora vivo"
        2005: "Valeva la pena"
        2005: "L'indiano"
        2006: "Oh Diana"
        2007: "Hai bucato la mia vita"
        2007: "La situazione non buona"
        2008: "Dormi amore"
        2008: "Fiori"
        2008: "Aria...non sei pi tu"
        2008: "Sognando Chernobyl"
        2008: "La cura"




    Featured Actors


     
    CONTACT US - Privacy - TOS
    Actors-Pictures.com © 2013